La Font de la Figuera ja té el seu dècim de Loteries

  • El dècim del proper 31 d’octubre de Loteries i Apostes de l’Estat estarà dedicat a la Font de la Figuera

  • L’ajuntament de la Font de la Figuera també va sol·licitar 100 segells amb la imatge de la façana de l’ajuntament a través de servei “Tu sello” de Correus

L’ajuntament de la Font de la Figuera, conscient de destacar una data tan important com el 700 Aniversari del naixement de la població, continua amb la promoció del mateix. Després de la presentació del segell postal amb la imatge de la façana de l’ajuntament, Loteries i Apostes de l’Estat ha acceptat la sol·licitud de l’ajuntament de la Font de la Figuera de formar part d’un dels seus dècims. La data del sorteig serà el proper dijous 31 octubre  i la participació ja es pot adquirir a qualsevol administració de Loteries de tot l’Estat.

Este dècim és un pas més en la línia de promoció de la població a través de les celebracions amb motiu del 700 Aniversari que, des del passat mes de març, es duen a terme, segons ha explicat Vicent Muñoz, portaveu de l’Ajuntament. La presidenta de la comissió del 700 aniversari i a la vegada, regidora de cultura, Irene Vila i Lorente, ho considera “una projecció a l’àmbit estatal de la Font de la Figuera i de la celebració que compartim totes i tots els fontins. Hem lluitat molt per fer-la possible i este reconeixement per part de Loteries ens ompli d’il·lusió.