La Font de la Figuera, lloc ideal de trobada per a les reunions del CPI

• La Coordinadora de Professorat Interí ja ha realitzat a la Font diverses reunions d’aquest col·lectiu que vetlla per la defensa del professorat interí que consideren com “el gran perjudicat per les retallades”

La Font de la Figuera presumeix d’una privilegiada situació geogràfica que la fa ser el lloc ideal per a l’encreuament de necessitats i reivindicacions comunes del CPI. De fet, la Coordinadora de Professorat Interí ja ha organitzat diverses reunions a la Font , l’última, dissabte passat en què es van definir les estratègies per protestar i denunciar les noves retallades en les plantilles i en les línies de les escoles d’infantil i primària .

“La majoria dels integrants de la CPI provenen d’Alacant i València, i la Font es presenta com un lloc altament accessible, enquadrat a meitat camí d’ambdues províncies”, manifesta Vicent Muñoz. D’altra banda, “el consistori sempre els ha facilitat una sala al Centre Social Polivalent de la Font”.

La CPI ja va organitzar al setembre del 2013 mobilitzacions contra la reordenació de més de 1400 docents en les borses de treball i en la LOMCE. El portaveu de la CPI, Francesc Cerdà, es reafirma en què la Font, a més de constituir com un bon punt de trobada, sempre és d’agrair la bona disposició per part de l’ajuntament per donar-nos suport a favor de l’educació”.

L’objectiu de la Coordinadora (creada l’estiu del 2011) és la defensa del professorat interí que consideren com el “gran perjudicat per les retallades”. I, a més, plantegen propostes de millores i d’accions que protegeixen no només a aquest col·lectiu, sinó també a l’educació pública i als serveis públics”, anuncia Cerdà. El portaveu del CPI conclou en afirmar: “Si no hi ha plantilles dignes, no hi pot haver mai educació de qualitat”.