La Font va celebrar amb els més menuts el Dia Internacional de les Biblioteques

• Amb l’animació lectora “Contes Rodats” es va apropar la lectura als més xicotets de la casa i es va fomentar, alhora, la seua imaginació.

Des de les regidories de cultura i joventut, conscients de la importància de la lectura per a un millor desenvolupament intel·lectual dels xiquets i xiquetes, s’ha organitzat l’activitat “Contes Rodats”. Aprofitant el Dia Internacional de les Biblioteques Públique, el passat dissabte les xiquetes i xiquets d’infantil i primària descobriren una nova manera de contar i escoltar històries d’animals.

En paraules de la regidora de cultura, Irene Vila i Lorente, “els contes ens transporten a espais diferents, ens enfonsen dins històries creades per engrandir el nostre imaginari i és molt important afavorir la tasca que les biblioteques públiques realitzen per apropar la lectura a totes i tots els ciutadans sense distinció entre nivells socials o econòmics”.

L’Agència de Lectura Municipal “Ana Maria Ibars” està oberta a acollir diverses activitats enfocades a xiquetes i xiquets i sempre relacionades amb la lectura, com va ser el cas de “Nadal a la Biblioteca” que es realitza en aquest espai des de fa 15 anys, a més de diversos tallers i contacontes que acosten la lectura a les i els més menuts de la casa i fomenten la seua imaginació.