La Guàrdia Civil rescata a tres joves en una zona de difícil accés

  • Les tres persones de 19 anys i un gos s’havien desorientat mentre passejaven per la serra Vernissa

Aquest darrer dijous, sobre les 19 hores, la Guàrdia Civil de Xàtiva va tenir coneixement que tres joves i el gos d’un d’ells es trobaven perduts després de desviar-se de la senda que seguien i sense poder tornar al punt d’inici de la seua ruta al voltant de la serra Vernissa. Immediatament, efectius de la Guàrdia Civil de Xàtiva i l’Equip de Muntanya es van desplaçar fins a la zona aproximada on es trobaven aquestes persones, que través del mòbil van comunicar que no sabien tornar, per la qual cosa es va iniciar la seua cerca i auxili.

Una vegada van arribar a les proximitats d’aquest paratge van començar les seues recerques i, després de recórrer diversos camins i gràcies a les indicacions rebudes per Whatsapp, van trobar la seua ubicació.

La Guàrdia Civil va trobar a aquests joves i al gos sobre les 23 hores de la nit. Els joves mostraren símptomes d’esgotament i algunes magulladures i esgarrapades, sense precisar d’atenció mèdica, però molt espantats per la situació.

Posteriorment, els protagonistes van ser traslladats a la Caserna de la Guàrdia Civil de Xàtiva per a la seua identificació i l’avís als familiars per poder arreplegar-los.

Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els agents van aconseguir auxiliar a aquestes persones evitant així un mal major.