La II edició de ‘Firauto’ arrancarà a Ontinyent amb més de 200 vehicles

  • 15 empreses del sector disposaran ofertes especials tant en vehicles nous com d’ocasió aprofitant la coincidència amb la Fira d’Atraccions

Coincidint amb la tradicional Fira d’Atraccions, Ontinyent acollirà aquest cap de setmana la II edició de Firauto, la fira de l’automòbil organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de La Vall d’Albaida, que comptarà amb 15 expositors i on es mostraran més de 200 vehicles nous i d’ocasió a preus especials. Firauto, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent, comptarà a més amb altres atractius, com el de veure de prop el prototipus “Llançadora”, un vehicle construït per l’alumnat l’Institut Jaume I de la ciutat.

Firauto canvia de data respecte a l’edició de 2013, de juny a novembre, per tal de coincidir amb la Fira d’Atraccions, un extrem que l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha volgut destacar perquè serà “un bon complement per a la Fira i reforça les dues vessants que el Govern d’Ontinyent ve treballant: potenciar la capitalitat comarcal amable d’Ontinyent i seguir en la línia d’apostar per la promoció de les nostres empreses. Els cotxes estaran repartits al llarg de l’Avinguda d’Albaida i el Carrer José Iranzo, de manera que els visitants de la Fira d’Atraccions podran aprofitar el seu accés a la mateixa per conèixer les ofertes dels 15 expositors participants.

Des de l’Associació de Tallers d’Automoció de La Vall d’Albaida, Ximo Gramage explicava que “va a ser una fira molt completa, amb molts atractius per als aficionats al motor, els millors preus possibles en vehicles nous i oportunitats úniques en vehicles d’ocasió”, assenyalava. Gramage tenia especials paraules d’agraïment per l’Ajuntament d’Ontinyent “que ha donat totes les facilitats possibles” i també per a Caixa Ontinyent i l’Institut Jaume I.

Firauto estarà oberta dissabte des de les 11 hores i diumenge des de les 10 hores, en tots dos casos al llarg de tot el dia.