La jugadora de l’Olleria Sara Micó, a la selecció nacional

  • La jugadora del València CF ha sigut convocada per a una concentració de cara a preparar la Ronda Elit d’abril del 2015

L’olleriense Sara Micó ha sigut convocada pel Seleccionador de la Sub-19 Femenina, Jorge Vilda, per a la concentració que es celebrarà del 24 al 26 de novembre de 2014 en la Ciutat del Futbol de Las Rozas, amb l’objectiu de preparar la Ronda Elit d’abril com a jugadora de la Selecció Espanyola de Futbol Femení Sub-19.

El pròxim dilluns 24 de novembre haurà de viatjar a Madrid i a partir de les cinc de la vesprada quedarà baix la disciplina dels responsables tècnics de la Real Federació Espanyola de Futbol. Durant la seua estada a Madrid s’allotjarà en la Residència de la Ciutat del Futbol.

Sara Micó és defensa del VCF Femení B i citada habitualment amb l’equip de Primera Divisió, té 18 anys i va iniciar la seua carrera futbolística en les Escoles Esportives Municipals de L’Olleria, per la qual cosa la notícia ha sigut molt ben rebuda en la localitat de la Vall d’Albaida. Esta jove esportista, que destaca per la seua contundència, va debutar amb la Selecció Valenciana Sub-16 i es va proclamar subcampiona en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autònomes.

Un pas més per a ella a l’haver sigut convocada per segona vegada pel Seleccionador Nacional sent un dels reptes més importants per als jugadors de futbol. En esta concentració tècnica de la Sub-19 Femenina, han sigut convocades un total de 24 jugadores d’un total de 16 clubs espanyols. Sara Micó ha afegit que “és el somni de tot futbolista”, recompensa que ha aconseguit gràcies al seu treball i constància.