La Junta Local contra el càncer tanca l’any 2013 amb una major recaptació benèfica

La presidenta de la Junta Local de l’AECC de Xàtiva, Carmen Momparler, ha fet balanç de 2013i ha assegurat que “durant l’any 2013, tot i la crisis econòmica, la solidaritat dels ciutadans de Xàtiva s’ha traduït en un increment de la recaptació de fons per a la lluita contra el càncer respecte a l’any 2012; hem tancat l’any amb 21.000€ que hem transferit a La Junta Provincial per a la distribució entre les diferents activitats”.

La Junta Local ha manifestat el seu agraïment “per esta inestimable col·laboració dels ciutadans, només a mode d’exemple, va significar que se superaren els 7.000 € a la col·lecta anual, procedents majoritàriament de les donacions anònimes. També he d’agrair la solidaritat demostrada pels sector empresarial de la ciutat, manifestada en els donatius de diverses empreses. Per altra part, a l’any que acabem de tancar la Junta Local de l’AECC de Xàtiva va veure reconeguda la seua labor per part de la Junta Provincial de l’associació, que li va atorgar una menció d’honor.”

Pel que fa a les activitats annuals promogudes per la Junta Local de Xàtiva, cal recordar l’organització, en el mes de juny, de la tradicional Desfilada de Moda Infantil en els Jardins del Palasiet, un esdeveniment per a l’organització del qual la Junta disposà, com sempre, de la col·laboració dels comerços de Xàtiva, així com de l’Ajuntament de la ciutat, i “gràcies a ells i a l’esforç dels xiquets i de les seues famílies va constituir, una vegada més, un punt de trobada on s’harmonitzaren infància, moda i solidaritat”.

Una altra activitat organitzada per la Junta Local va ser l’actuació que tingué lloc en el Gran Teatre de la ciutat de l’espectacle Subidown i del grup de dixie New Xàtiva Rhytm Kings el mes d’octubre. També en el mes d’octubre, el dia internacional contra el càncer de mama, es va celebrar el sopar anual de l’AECC en la Sala Alameda amb la col·laboració dels comerços de Xàtiva i amb l’assistència de més de 200 persones. A la finalització del mateix es va portar a terme la tradicional rifa dels obsequis donats pels comerços col·laboradors. Al mes de novembre es va realitzar, en dues sessions, en el Saló Noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva, la Mostra Anual de Perruqueria amb gran assistència de públic. I finalment el mes de desembre, organitzat per l’ Ajuntament de Xàtiva, en el Gran Teatre va tindre lloc el concert extraordinari de Nadal a càrrec del Conservatori Professional Municipal “Lluís Milán”  en benefici de la Junta Local de l’AECC de Xàtiva.