La llibreria la Costera acull la presentació del llibre dedicat a Raimon

Portada llibre de RaimonEn 2014 es compleixen 50 anys del primer concert de Raimon a Xàtiva. Per això, a través d’una iniciativa de l’editorial Ulleye, Xàtiva ha decidit interpretar, a través de diferents col·lectius, persones i formacions, la música i lletra de Raimon com a homenatge a la seua obra i per mostrar la importància social i artística de l’autor. El llibre inclou textos de persones que van conviure amb Raimon en la seua infància i joventut: Joan Fuster, Vicent Álvarez, família Joan Juan, Cote, Joan Ramos i Antoni López. Inclou el llibre “Raimon” de Joan Fuster de 1964.

Aquest proper dissabte serà la presentació del llibre a les 19:30 h a la llibreria la Costera. Es comptarà amb la presència de l’editor. Inclou obra gràfica a càrrec de l’artista Joan Ramos i el triple CD amb versions a càrrec de grups i artistes locals.

Recentment es va presentar a Xàtiva el projecte “Xàtiva interpreta Raimon”. Van participar a la música Miguel Juan, Eva Romero i Adolfo Garcia, i van finalitzar Bordes Libres la sessió musical. Mentre que a la paraula va presentar l’acte el periodista de la RTVV Josep Lluís Fito, i van prendre la paraula Antoni López i Alemany, Àngela Juan, i Joan Ramos. Les paraules de Raimon van estar allí a través de la veu d’Àngela Juan: “M’agradaria molt que m’excusasses publicament perquè ningú puga pensar, a Xàtiva, que jo sóc indiferent al poble i als seus ciutadans”.