La Llosa de Ranes acull hui el concert homenatge a Ramón Tortosa

La Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes junt al Cor de la Rectoria i al Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva, oferirà aquest diumenge, 7 d’abril, el concert de música sacra que dona obertura als actes de Setmana Santa que cada any organitza la Germandat de Confradies de Setmana Santa i que compta amb el recolzament de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes. El concert serà a les 18 hores en l’Auditori Municipal “Mestre En Vicent Tortosa” i la Societat Musical el dedicarà a Ramón Tortosa Aparicio, músic molt apreciat a la població que va faltar el passat mes de setembre.

La banda, els dos cors i Cristina Martínez (Soprano), Lola Ribes (Contralt) José Martínez (Tenor) i Carlos López (Baix), tots ells baix la batuta del mestre Rafa Grau Vilar, interpretaran “The Armed Man” del compositor Karl Jenkins, una missa per a la PAU que consta de tretze moviments.

El concert finalitzarà amb la interpretació per part de la banda del pasdoble Ramón Tortosa, composat per Dario Giner Climent i dedicat a aquest gran músic de l’agrupació que ha sigut tot un referent a la població.