La Mancomunitat entrega els premis de ‘El teu poble en la tardor’

Visibilitzar els 20 pobles mancomunats, incrementar la comunitat de seguidors a les xarxes socials i potenciar el comerç. Eixos són els principals objectius que la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal es plantejava amb el concurs de fotografia “El teu poble en la tardor” impulsat mitjançant el seu Facebook. En el moment de tancar el termini de recepció d’imatges s’havien rebut 120 imatges dels diferents pobles de les comarques.

Així mateix, la comunitat de seguidors ha superat els 1.000 fans el que ha suposat un increment de més de 300 “Me Gusta” en tan sols unes setmanes. I finalment, el comerç local es veurà beneficiat ja que els tres guanyadors han rebut xecs per valor de 150, 100 i 50 euros per a gastar en establiments adherits a l’associació Adexa. Els guanyadors han estat Laura Rivelles amb 350 Me Gusta; Juan Vicente Gómez amb 342 Me Gusta; i Ana Cháfer amb 210 Me Gusta. Per tot açò, els objectius marcats amb aquesta campanya han sigut sobradament aconseguits. Altre fet que es destaca és l’elevat percentatge d’interacció entre els usuaris. A més, aquestes dades han motivat que més de 63.000 persones hagen visitat la pàgina de Facebook de la Mancomunitat en el darrer mes.

El president de l’entitat, Roberto Granero, ha aplaudit aquestes dades ja que “en tan sols set mesos hem passat de no tindre Facebook a comptar amb més de mil seguidors en aquesta xarxa social treballant així en el nostre objectiu de visibilitzar la Mancomunitat i informar sobre aquelles activitats i serveis que presta així com crear un canal de comunicació directe amb els veïns”.