La Mancomunitat la Costera-Canal impulsa un programa d’actes per una comarca “més igualitària”

  • L’acte central es desenvoluparà el proper divendres dia 6 de març a l’Alcúdia de Crespins

La Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal ha programat diverses activitats amb motiu del 8 de Març. Sota l’eslògan “Ens formen per una comarca més igualitària” el divendres dia 6 a l’Alcúdia de Crespins tindrà lloc una jornada per a dinamitzar el moviment associatiu femení.

A les 10 hores s’obrirà l’acte amb la presidenta de l’entitat, M. José Tortosa i, posteriorment, la directora general de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such, realitzarà una ponència en el marc “Polítiques de promoció de l’associacionisme”.

A continuació, hi haurà una taula redona en la qual dones de l’àmbit de la universitat, la sociologia i de col·lectius feministes, tractaran el tema sobre polítiques de promoció de l’associacionisme.

Aquesta jornada, que es realitzarà a la sala Generalitat de la biblioteca, està dirigida a personal de serveis socials municipals, responsables polítics de l’àrea d’Igualtat, associacions i públic en general interessats a dinamitzar el moviment associatiu femení.

Per altra banda, l’entitat finança novament un autobús per a participar en la manifestació del 8 de Març a Xàtiva. El recorregut de l’autobús serà per tots aquells pobles integrants de la Mancomunitat, sent la inscripció necessària per a participar en aquesta activitat, en cada ajuntament, telefonant al 96 228 04 41 o a través de l’enllaç que hi ha al lloc web costeracanal.es

Des de l’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat es convida a tots els veïns i veïnes a participar de cadascuna d’aquestes activitats apuntant que “des d’aquesta entitat, continuem mostrant el nostre compromís per continuar el camí cap a la igualtat mitjançant moviments en defensa de la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones”.