La Mancomunitat la Costera-Canal ofereix un servei de tramitació per a les ajudes EAUCOV 2020

  • Aquest servei està dirigit a aquelles persones que han esgotat totes les vies habituals per a aconseguir el seu certificat digital per a sol·licitar l’ajuda i no tenen possibilitat d’accedir a la tramitació

La Mancomunitat de la Costera-Canal, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, ha ficat en disposició de la ciutadania un servei de tramitació per a les ajudes EAUCOV 2020 mitjançant la modalitat de representació.

La Generalitat Valenciana ha obert hui 8 d’abril, el termini per a sol·licitar aquesta subvenció enfocada en les persones treballadores autònomes que han vist afectat el seu treball per la crisi de la COVID-19.

Aquesta ajuda, a diferència de la prestació estatal, ha de ser gestionada i demandada per cada treballador autònom de manera telemàtica, per lo que aquest servei que s’ofereix, junt amb la col·laboració amb el Pacte Territorial  que ha habilitat a més dues vies de contacte per a resoldre dubtes, té com a objectiu facilitar a la ciutadania poder gestionar aquesta ajuda d’una forma més fluida.

La presidenta de l’entitat, M. José Tortosa, ha explicat que “ les persones treballadores autònomes constitueixen gran part del nostre teixit empresarial i els que més poden estar sofrint la crisi”. A aquest respecte apuntava que “des de l’entitat, volem donar un suport a aquelles persones que per diverses circumstàncies no poden accedir a la realització d’aquests tràmits”.