La Música Vella ofereix la seua tradicional gala de Nadal

La Música Vella de Xàtiva celebrarà el seu tradicional Concert de Nadal aquest dissabte a les 19.30 h al Gran Teatre de Xàtiva. Des de fa ja més de 25 anys la Societat Musical “La Primitiva Setabense” felicita aquestes festes a tots els seus socis, músics, cecilianes, pares i mares d’alumnes i simpatitzants en general, amb aquesta gala a càrrec del seu Banda Juvenil i del Cor de alumnes de l’Escola de Música.

Tots els professors, músics i alumnes estan preparant amb il·lusió aquesta cita que marca l’inici de les festes. El títol triat en aquesta ocasió és “El veritable sabor musical d’aquestes festes”. Es podrà escoltar, en la seua primera part, peces com “Oregon”, “La vida és bella” i un arranjament de la famosa banda sonora de la pel·lícula “Grease”.

En la seua segona part les nadales populars ocuparan un lloc important a l’escenari, recuperant peces tradicionals valencianes amb altres ja molt tradicionals en aquesta formació, posant el colofó amb “El pequeño tamborilero”, nadala que s’ha convertit en tradició per tancar la gala.

Les entrades, a 2 €, estan a la venda a la Societat i dissabte al Gran Teatre.