‘La Nova en Dansa’ augmenta la seua oferta formativa

Amb la programació de noves activitats de dansa, dirigida als jovens i adults, el centre La Nova en Dansa ha programat  tres activitats de dansa per a xiquets de tres anys i Pilates i dansa per adults i joves.

Cal destarcar la nova activitat de Pilates amb el mètode Carpe Diem, reconegut per nombros especialiste en la materia i impartida per la prestigiosa ballarina Alicia Herrero.

cartel dansafeb 2013Els cursos per a xiquets/xiquetes de 3anys, estan dissenyats per a iniciar en la dansa als mes menuts, de una forma lúdica i divertida, sense pedre les tècniques més innovadores de la dansa comtenporania i la estimulació psicomotris.

La dansa per joves i adults, formen part del coneiximent del nostre cos i les seus limitacions, amb les diferents variants del moviment corporal, sense pedre la lúdica i diversió de la dansa i la pràctica esportiva i de manteniment corporal i mental.

El professorat de les diferents disciplines son professionals en actiu de la dansa, amb un ampli curriculum acadèmic i laboral, que compagina la activitat docent amb diferents espectacles en cartelera per la nostre geografia.