La ‘Panderetada’ es converteix en una tradició del Nadal xativí

  • Les activitats començaran diumenge a les 12 hores en la baixadoreta

Allò que va començar com una il·lusió de fer alguna cosa divertit per als xiquets, s’ha convertit en una tradició per i per als xiquets. Diumenge torna la “Panderetada” amb la seua tercera edició, en la baixadoreta. Enguany s’ha volgut fer pas més i per si no fóra poc amb un taller per a decorar 300 panderetes, se li ha sumat el karaoke que s’ha preparat amb ganes que els xiquets canten, ballen i facen sonar la pandereta amb totes les seues forces.

“Any que passa, any que augmenta aquesta gran família panderetera dels quals creiem que és bonic i hem de potenciar fer activitats perquè els xiquets li’l passen bé”, destaca Patricia Bolinches, coordinadora de la jornada.

I és que aquesta iniciativa està organitzada per Mon Oncle, amb el recolzament de l’Ajuntament de Xàtiva i amb la participació i el patrocini de diversos comerços que ho fan possible.

Al respecte, Ramón Vila, regidor de Fira, Festes i Gran Teatre, va destacar en paraules al nostre setmanari que “és una jornada on cada vegada estem veient més implicació i participació. Van a ajuntar-se més de 1.000 xiquets i xiquetes, tots ells tocant la pandereta que abans durant el matí han pogut decorar gràcies al taller que hi ha preparat. Vull agrair la implicació del grup Mon Oncle, amb Patricia Bolinches al capdavant, així com diversos col·laboradors. És una jornada festiva per als menuts”.