La plaça del Mercat i de la Seu albergaran diversos actes en Fira

El matí d’ahir va servir perquè Ramón Vila, regidor de Fira, juntament amb Enrique Perigüell, regidor de joventut, presentaren la programació que, com a novetat, enguany es traslladarà a la zona del Mercat i la Seu.

Amb l’objectiu de “oferir un al·licient més als locals del Mercat”, tal com va afirmar Vila, seran quatre les nits que aquesta zona de Xàtiva alberge diversos actes que començaran a partir de les 00 hores, per a no solapar-se amb els de la Seu. Així, el dimecres 14 s’iniciarà el programa amb les “Nits joves del Mercat” en les quals participaran vuit grups locals. L’endemà serà el moment de les actuacions dels grups finalistes de el “Sona la Dipu”, un conveni amb aquest ens provincial que s’allargarà fins al divendres amb l’actuació dels Djs més importants de València en el “Sona la Dipu Dj”. Com a colofó a aquesta setmana, i després de la seua posada en marxa en la passada edició, el dissabte tindrà lloc el Festival Indie amb la participació de Ellos, Luis Brea i Wayne.

Finalment, en la zona de la Seu, i des de les 22:30 hores, s’ha preparat un teatre faller per part de la Falla Espanyoleto per al dijous 15, una nit de monòlegs per al divendres següent, l’actuació de l’Escola de Danses de Xàtiva el diumenge i una Gala Lírica per al dilluns 16.

Ramón Vila va assenyalar que “s’ha volgut tirar la resta en aquesta edició de la Fira per a involucrar més a la gent jove”. Tots els espectacles són gratuïts.