La Policia Nacional deté a dos homes a Xàtiva per intimidar a una xica tocant-li diverses parts del cos

  • La parella de la víctima i un amic en anar a socórrer-la van iniciar una discussió amb els sospitosos

Agents de la Policia Nacional detenien en la matinada del dissabte, en els voltants d’un local d’oci de Xátiva, a dos homes de 25 i 31 anys, d’origen marroquí, com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual, després d’abordar a una jove i tocar-li el cul i altres parts del cos al mateix temps que la besaven, davant les reiterades negatives d’ella. Els fets van ocórrer sobre les sis del matí, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció pels voltants d’un local d’oci de la capital de la Costera van ser requerits per un grup de persones que cridaven que s’estava produint una baralla entre diverses persones.

Immediatament els policies van baixar del cotxe i van observar a dos homes, un que portava una moto de joguet de grans dimensions i l’altre un gat de cotxe, tots dos amb els objectes alçats i en actitud amenaçadora cap a altres dues persones, per la qual cosa es van interposar. Els agents van observar a una jove plorant recolzada en un mur i van esbrinar que moments abans mentre es trobava esperant a uns amics que isqueren del local d’oci, dos homes l’haurien abordada i, pel que sembla, començaren a tocar-li el cul i altres parts del cos, al mateix temps que la besaven, davant les reiterades negatives d’ella.

Instants després, la parella de la jove i un amic van eixir del local d’oci i en veure a la seua núvia que demanava ajuda i es trobava al costat de dos homes, es van aproximar a ella i van mantindre una discussió amb els sospitosos, que durant en el transcurs de la mateixa es van anar a un cotxe i van tornar amb els objectes amb els quals, suposadament, haurien colpejat als dos joves.

Els agents després van detindre als sospitosos com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual i van intervindre els objectes. Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial. La víctima va ser assistida a l’hospital de la localitat.