La Policia Nacional deté a un home per amenaces i delicte d’odi a Xàtiva

  • La víctima patia amenaces des de feia sis mesos

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a un home de 53 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d’odi i amenaces, després d’agredir, pel que sembla, a un jove mentre l’amenaçava de mort amb frases i insults d’índole racista.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies de l’agressió a un jove de 21 anys que caminava per un carrer de Xàtiva quan en creuar-se amb un home aquest, sense més, va començar a cridar-li “ves al teu país, moro de merda, ves d’aquest carrer que et vaig a matar”, per a continuació acostar-se a ell i agarrant-lo li va col·locar unes tisores en el coll mentre li deia que si el tornava a veure per ací li mataria.

Els policies van esbrinar que pel que sembla li hauria estat amenaçant i insultant al jove amb frases d’índole racista quan es creuaven pel carrer des de feia sis mesos abans. Els agents després de realitzar les comprovacions oportunes, van comprovar la identitat del sospitós que va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d’odi i amenaces.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.