La Policia Nacional deté a un home que va colpejar a un altre amb un pal de fusta a Xàtiva

  • La víctima presentava una ferida en el cap amb nou grapes

Agents de la Policia Nacional detenien diumenge a la vesprada en els voltants d’una caseta de camp de Xàtiva a un home de 58 anys, d’origen romanès, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de propinar un colp a un altre amb un pal de fusta. La víctima, un home de 33 anys, també d’origen romanès, va ser assistida en un hospital de Xàtiva on li van diagnosticar policontusions i TCE, a més de posar-li nou grapes en la ferida del cap.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies, que sobre les deu de la nit del dia 12 un home havia sigut agredit per un altre en els voltants d’una plaça de Xàtiva.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que la víctima passejava per una plaça de Xàtiva amb el seu fill, quan es va trobar amb un home, al que coneixia per haver treballat amb ell durant uns anys, quan en un moment donat va començar a insultar-li i li va propinar un colp amb un pal de fusta.

La víctima va ser traslladada a l’hospital de Xàtiva on li van posar nou grapes en la ferida del cap.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat en els voltants d’una caseta de camp a la ciutat va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte greu de lesions.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.