La Policia Nacional deté a Xàtiva un home per intentar cremar a un altre mentre dormia

  • Va ruixar el matalàs on es trobava dormint amb una substància inflamable per a posteriorment calar-li foc i abandonar el lloc

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a un home de 57 anys, d’origen romanès, com a presumpte autor dels delictes d’incendi, lesions i coaccions, després de causar un incendi en el domicili en el qual vivia.

Els fets van ocórrer sobre les vuit de la vesprada del diumenge quan agents que es trobaven realitzant labors de prevenció van ser alertats per la sala 091 perquè es dirigiren a un domicili de Xàtiva en el qual s’havia produït un incendi pel que sembla provocat.

Ràpidament els policies es van dirigir al lloc i van observar a un home de 58 anys amb cremades en cames i mans al que es va traslladar a un centre de salut i posteriorment va ser ingressat a l’hospital a causa de les cremades de segon grau que patia.

Els policies van esbrinar que l’incendi s’havia iniciat en un dormitori del domicili ocupat per diverses persones, i pel que sembla un dels habitants li havia demanat a uns altres diners per viure en una de les habitacions i en negar-se es va iniciar una forta discussió.

Els agents van concloure que l’ara detingut presumptament va ruixar amb una substància inflamable el llit i el dormitori de l’altre home mentre dormia, al qual va calar foc provocant un incendi, i va abandonar el lloc precipitadament.

Gràcies a la ràpida actuació dels agents juntament amb un veí van sufocar l’incendi fins a l’arribada dels bombers.

Els policies, després de diverses comprovacions, van detenir a l’home pels presumptes delictes de lesions, coaccions i incendi.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.