La premiada obra de Pepa Plana “Paradís Pintat” arriba hui al Teatre Echegaray

  • L’espectacle “Imaginaria” basat en acrobàcies aèries completarà la programació del cap de setmana al Festival de Circ i Teatre

L’obra “Paradís Pintat”, guardonada amb el premi Permi Zirkolika 2017 al millor espectacle teatral arriba al Teatre Echegaray dintre de la programació de la VII edició del Festival de Circ i Teatre.

L’espectacle de la pallassa Pepa Plana, considerada un referent nacional d’aquesta professió, tindrà lloc aquesta vesprada a partir de les 19 hores. En aquest espectacle “clown”, adreçat per a públic a partir de 8 anys, no faltarà la diversió i es connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim. A més, i com fan els bons pallassos, ens posarà un espill davant de la cara per veure’ns-hi reflectits i interpel·lats. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la web de Caixa Ontinyent amb un preu de 6 i 5 euros amb descompte.

La regidora de Política per a les Persones i coordinadora del Festival, Sayo Gandia, explicava que “el que veurà el públic en estes dos funcions són històries de gran qualitat  que conserven l’essència del circ i del teatre” i animava a tota la ciutadania d’Ontinyent i els voltants a acostar-se per gaudir de la màgia de les arts escèniques.

La programació del cap de setmana al Festival de Circ i Teatre es completarà diumenge amb “Imaginaria”, un espectacle on les acrobàcies aèries seran el leitmotiv. A partir de les 18 hores a la plaça del Poeta Vicent Andrés Estellés començarà la funció convidant al públic assistent a entrar a un món de fantasia, fet de cordes i nucs, de màgia quotidiana, d’engranatges que no saben el que estan movent, on la gravetat no existeix i l’altura es mesura per pura imaginació.