La programació musical per als joves es consolida amb el III Festival ‘Al Ras’

  • Totes les actuacions seran d’entrada lliure i gratuïta

Dijous al matí, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, acompanyat per la regidora de Joventut, Lena Baraza, i per la reina de la Fira, Laura Hernández, presentava el cartell de la III edició del Festival Al Ras, inclòs en la programació de la Fira d’Agost 2017.

És tracta de la consolidació d’una oferta musical i d’oci adreçada al segment de públic més jove de la ciutat, amb vocació de servir d’altaveu als grups, músics i DJs de Xàtiva, comptant amb convidats que enriqueixen el cartell i serveixen d’atracció com és el cas dels consagrats Smoking Souls o Mafalda.

 Totes les actuacions del festival són d’entrada lliure i gratuïta, tal com recordava la regidora Lena Baraza, qui es mostrava satisfeta de la trajectòria que presenta aquest festival i de la col·laboració i acollida de les formacions musicals de Xàtiva. Per la seua banda, l’alcalde ha manifestava que Al Ras és una aposta clara de l’Ajuntament pel públic jove: “gràcies a aquest festival, la gent jove té un lloc on acudir i integrar-se a la Fira, al mateix temps que guanyem un altre espai escènic consolidat”. 

Al finalitzar l’acte, el vocalista del grup Noah Histeria, Juan Giner, interpretava una peça del repertori d’aquest grup xativí, que ja ha estat present en les diverses edicions d’aquest esdeveniment.

CARTEL AL RAS