La promoció matemàtica passa per guanyar

  • L’Ontinyent CF es pot classificar, per tercer any consecutiu, per als playoff

L’Ontinyent CF, amb 73 punts, té l’oportunitat aquest diumenge en el Clariano, d’aconseguir la classificació per a la promoció d’ascens a la segona divisió B, per tercera temporada consecutiva. En cas de victòria, i en el cas que o bé Castelló (70 punts) o bé Villarreal C (69 punts), guanyen, i s’enfronten entre ells, l’Ontinyent es classificaria, a falta de dues jornades, per a la promoció. No serà fàcil aconseguir-la ja que el rival, l’Orihuela (64 punts), esgota les seues últimes opcions de ficar-se en la promoció.

L’equip oriolà ha estat l’únic que fins ara ha guanyat en la Murta al líder Olímpic. El tècnic escorpí, José Antonio Rodríguez Machuca, no podrà comptar amb Rodri, Nico i Óscar Amat. Rodri pateix un esquinç del lligament col·lateral intern del genoll esquerre i una distensió del lligament creuat anterior. Nico i Óscar Amat continuen en recuperació per les seues lesions d’isquiotibials i pubis, respectivament.

En l’Ontinyent CF, però, Miguel Ángel Mullor podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla que aquest matí realitzarà l’última sessió d’entrenament.

L’encontre de la 41a jornada del grup VI de Tercera Divisió, que enfrontarà l’Ontinyent CF a l’Olímpic de Xàtiva a l’estadi de La Murta, ha estat declarat com a dia del club per part del club de la Costera. El preu únic de les entrades a taquilla serà de 15 euros, però el club veí ha facilitat l’Ontinyent la possibilitat d’adquirir entrades a un preu reduït de 10 euros per facilitar als socis.

D’aquesta manera, a partir del dimarts 2 de maig fins al divendres previ al partit, els socis i aficionats de l’Ontinyent podran comprar la seua entrada a un preu de 10 euros en les oficines de l’estadi El Clariano (Av. Tèxtil) en horari de 18 a 20.30 hores. 

El club fa una crida a l’afició per aquesta important trobada, encara que prèviament aquest diumenge a les 17 hores serà de vital importància un gran ambient a l’estadi ontinyentí per rebre l’Orihuela en l’assalt a la promoció d’ascens.