La Regidoria de Comerç lamenta la decisió d’Adexa d’anular el concurs d’arròs al forn

Després de la notícia emesa per Adexa la passada setmana sobre la suspensió del Concurs Internacional d’Arròs al Forn per falta de fons de l’Ajuntament, la Regidoria de Comerç ha emès un comunicant on lamenta que finalment des de la secció de hostaleria de l’associació s’haja pres aquesta decisió.

“L’Ajuntament de Xàtiva -diu el comunicat- contribueix al finançament d’Adexa amb un conveni anual en el qual també es contempla l’arròs al forn professional. L’any passat el Consistori va aportar a Adexa una ajuda per valor de 22.379,50€ per al finançament de les seues activitats. És més, per a enguany, des de la Diputació també se’ls va subvencionar amb 12.000€ per a la realització del concurs, però una decisió en l’últim moment per part de la presidència de la secció d’Adexa va tombar el projecte de reprendre enguany el concurs”.

Des de la Regidoria es va adoptar el compromís de seguir avant amb la realització de la festa popular de l’arròs al forn lamentant que el col·lectiu decidira a la fi de març suspendre-ho.

“Tan sols queda agrair a tots els participants, 1.500 persones i 700 més en degustació lliure, patrocinadors i col·laboradors l’èxit aconseguit en l’edició d’aquet any. L’Ajuntament de Xàtiva valora de manera excel·lent aquesta promoció de la ciutat que uneix gastronomia, oci i turisme”, finalitza el comunicat.