La Regidoria de Joventut enceta un nou programa juvenil

La Regidoria de Joventut enceta la nova programació juvenil per als mesos de Setembre i Octubre de 2018. Aquesta programació continua oferint activitats i tallers d’oferta molt variada i accessibles per als i les joves.

D’aquesta nova programació cal destacar els tallers de diferents temàtiques, com ara els tallers de Slime, de cuina marroquí, de conèixer webs per la recerca de feina, com elaborar un currículum, iniciació al dibuix, tècniques d’estudi, escenografia per al teatre, taller cuina terrorífica… Recordem que tots els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia en la Casa de la Joventut.

Respecte a les activitats programades, durant el mes de Setembre, realitzarem una eixida a l’scape room i una quedada multifandom organitzada pels nostres corresponsals juvenils. A més a més, continuarem visitant els centres d’educació secundària de la ciutat per tal de donar difusió al programa i a totes les activitats que realitzem per als i les joves.

L’oferta de cursos homologats per l’escola d’animació Abast continua i per aquests mesos realitzarem un curs d’educació i esports, educació per a la salut i primers auxilis (65h), el curs de manipulador d’aliments (4h), llenguatge de signes (30h) i a partir del 19 d’octubre tindrà lloc el curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil (310h). A més a més, també realitzem des de la Casa de la Joventut un curs de preparació per a les proves de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià de nivells B2 i C2.

Per tal de promocionar la literatura creativa realitzarem un concurs de conte terrorífic, on el guanyador o guanyadora rebrà un premi de 50€ per a gastar en un comerç de la localitat. Les bases del concurs s’han de sol·licitar en la Casa de la Joventut.

Recordem que, a partir del 10 de setembre, començarà l’horari d’hivern d’atenció al públic en el Centre d’Informació Juvenil. L’horari serà de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i vesprades de dilluns a divendres de 17 a 20h. Pel que fa a l’horari de la Casa de la Joventut i de les aules d’estudi i polivalents serà de 8 a 15h i de 17 a 20h.