La Regidoria titlla de “magnífic” el passat cap de setmana turístic

  • Es posa l’accent principalment en la nova Ruta de Jaume I, on van participar “més de 180 persones”

La Regidoria de Turisme qualifica de “magnífica” l’acollida que va tenir entre el públic visitant, turistes i ciutadans de Xàtiva, els diferents actes organitzats des d’aquesta àrea per a la festivitat del 9 d’Octubre i el cap de setmana festiu.

El passat dia 9 es va organitzar una ruta guiada sobre Jaume I en la qual van poder participar “més de 180 persones”. Es van recórrer llocs relacionats amb Jaume I i la seua entrada a la ciutat, “visitant llocs d’interès turístic i donant a conèixer el magnífic conjunt monumental de la ciutat”, tal i com apunten des de l’Ajuntament.

També en aquest cap de setmana, i coincidint amb el Dia de la Comunitat Valenciana, es van desenvolupar al Castell de Xàtiva les visites teatralitzades que tant èxit està tenint entre els turistes i visitants de la fortalesa. Al voltant d’uns 2500 persones el van visitar entre el 9 i el 12 d’aquest mes.

La major part dels visitants van ser de procedència de la Comunitat Valenciana, sent en majoria de la província de València i de València ciutat. El dia de major afluència va ser el mateix dia 9 amb 652 persones, seguit del dia 11 amb 522 turistes. El divendres, encara no sent festius, es va comptar amb la presència de diversos col·legis que, aprofitant l’activitat, van gaudir de la visita animada per l’actuació de l’actor local José Bañuls.

La Regidoria de Turisme ha volgut “agrair la participació de totes les persones, visitants i col·lectius que han participat en les activitats programades, que han fet possible l’èxit aconseguit”.