La ruta de la Costera, entre les més demandades dels viatges de la Diputació

Els viatges socials de la Diputació per a dinamitzar el sector turístic de la província de València segueixen en marxa amb un gran nombre de peticions. Durant les quatre setmanes que està funcionant aquest programa han sigut 950 persones les que ja han realitzat la ruta que van sol·licitar en el seu ajuntament.

Després de les enquestes realitzades a la finalització del viatge l’opinió dels usuaris destaca la qualitat dels hotels, del menjar, de les excursions i de l’atenció prestada per guies, conductors d’autobús, etc.

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha comentat el bon ritme del programa que fomenta l’ocupació en el sector turístic alhora que atén en serveis socials al col·lectiu de persones majors “que ben merescut es tenen aquest descans”.

Aquesta setmana han sigut 407 persones majors de 65 anys les que han sol·licitat a través dels seus ajuntaments una plaça en la ruta que han triat de les 7 propostes.

D’ells, un total de 47 persones d’Almàssera, Alzira, Bétera, L´Eliana, Massamagrell, Massanassa, Pobla de Vallbona, Quart de Poblet, Sagunt, Sant Joanet, Sedaví i València passaran aquests dies instal·lats en un hotel d’Énguera des d’on recorreran la ruta de la Costera-La Canal.