La ruta de la Safor dels viatges de la Diputació recorrerà Xàtiva

El programa provincial ‘La Diputació per l’ocupació Hotelera’, destinada a millorar els serveis socials de les persones majors i dinamitzar el sector hoteler i turístic valencià, inclou una ruta que compagina atractius turístics de la zona.

Així, després de visitar Gandia i Oliva, el tercer dia està programat el trasllat amb autobús cap a la ciutat de Xàtiva, amb itinerari per tots els seus atractius turístics com la Col·legiata, el Castell, el seu paisatge i comerç. I, després de l’atrafegat matí, vesprada lliure amb sopar, animació i allotjament en l’hotel.

Els usuaris ja han començat a sol·licitar en els seus respectius ajuntaments les places per als viatges que la Diputació de València subvenciona amb el 50 % del cost, amb el que els usuaris abonaran 86 euros per 5 dies d’estada amb 4 pernoctacions en la destinació.

Els requisits per a optar a aquests viatges són ser major de 65 anys, ser jubilat major de 60, vidus majors de 55 anys o pensionistes i prejubilats que hagen complit els 60 anys. Tots ells podran anar acompanyats dels seus cònjuges encara que açò són reunisquen els anteriors requisits.

Els viatges inclouen anada i tornada, allotjament en règim de pensió completa, servei mèdic en el propi hotel, pòlissa de segurs col·lectiva i programa d’animació.

Amparo Mora, diputada provincial de Benestar Social, ha manifestat que “les associacions de majors ens han mostrat la seua satisfacció per comptar amb aquests viatges i estem convençuts que va a ser una experiència positiva per a ells i per al turisme en la nostra província”.