La Ruta de la Salut recorrerà quatre municipis de la zona

  • En aquesta ocasió la ruta visitarà els municipis d’Anna, Lloc Nou d’en Fenollet, Quesa i Vallada

La Diputació de València realitza per segona vegada la “Ruta de la Salut” a través d’un equip de professionals de l’Hospital General Universitari que prestaran una assistència ambulatòria pels pobles de la província. “La Ruta de la Salut” ofereix als veïns un servei de salut programat i preventiu que es realitzarà a les instal·lacions que cada ajuntament ceda per a les xerrades i en un autobús del Consorci HGUV condicionat expressament per a realitzar les proves.

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha dit que “aquesta iniciativa és important perquè tota prevenció és poca i quan es detecta una malaltia de manera primerenca és més fàcil el seu tractament i la probabilitat de curació. A més, després de l’èxit de l’any passat, volem traslladar aquestes accions als pobles que estan més allunyats dels centres sanitaris dels grans nuclis i que no vam poder visitar a la primera edició”.

La primera Ruta de la Salut va atendre més de 2.500 persones en els 30 pobles als quals es va anar amb el bus de la ruta i es van realitzar més de 6.300 proves. En aquesta ocasió la ruta visitarà els municipis d’Anna, Lloc Nou d’en Fenollet, Quesa i Vallada.