La segona fase de la Llar dels Majors de Canals avança a bon ritme

  • Amb aquesta actuació finançada per la Institució Provincial i executada per l’empresa Activa quedarà completada la segona fase d’aquest recinte

El centre situat en el carrer La Sènia entrarà en funcionament quan s’acabe aquesta segona fase i s’equipe el seu interior. Els majors de Canals contenels minuts perquè açò succeïsca, i poder traslladar-se a aquestes noves instal·lacions més actuals i apropiades per al desenvolupament de les seues activitats.

El consistori té previst finalitzar les obres de l’edifici com més prompte millor, perquè entén que les persones majors del municipi tenen necessitat d’un lloc d’esplai i reunió.

Aquesta segona fase engegada comprendrà la realització de l’accés a la planta semi soterrani mitjançant un pendent que facilitarà l’accessibilitat de l’edifici per a qualsevol persona, al mateix temps que es crea un buit de les dimensions d’aquesta pendent que donarà major il·luminació i ventilació a aquesta planta en la qual es trobarà la zona de ball, amb la realització d’un escenari en la zona propera a una eixida directa al carrer.

A la planta baixa s’accedirà mitjançant la creació de dues rampes paral·leles amb direcció oposada. En aquesta planta es col·locarà la cafeteria, cuina, condícies i ascensor, d’aquesta manera amb la finalització d’aquestes dues plantes l’edifici disposarà ja dels serveis necessaris perquè el puguen utilitzar els majors de la localitat.