La Setmana Santa Setabense inicia els seus primers actes processionals

Gairebé sense pausa després de les festes falleres i igual que en dies anteriors pendents de la meteorologia la Setmana Santa Setabense inicia els seus primers actes processionals. Ahir a la nit estava previst l’acte penitencial organitzat per la Confraria de Jesús de la Bona Mort i La nostra Senyora de l’Esperança. Hui, a les 22.30h, s’iniciarà al trasllat de la imatge de clavaris del Sant Sepulcre. Eixirà des del carrer Prolongació Blasco Soto finalitzant en el domicili de la clavariessa entrant, Mª Victòria Cardós, a la Plaça de Santa Anna.

Demà diumenge, a les 21.30h, s’iniciarà el trasllat de la imatge de clavaris del Santíssim Ecce-homo des a carrer Sants al domicili del clavari entrant, Francisco López, al carrer Argenteria.

A més hi ha altres actes convocats Així aquest dissabte, a les 19.30h, a l’església parroquial del Carme s’iniciarà el septenari en honor de la Verge dels Dolors. Demà, a les 19.30h, a l’església de la Mercè, serà la celebració de l’eucaristia en sufragi de malalts i difunts de la confraria del Crist de la Columna.

Dilluns, a les 20.30h, a la Casa de la Cultura serà, a la Casa de la Cultura, la inauguració i lliurament de premis del XIV Saló de Fotografia de la Setmana Santa.