La SM Llosa de Ranes tancava diumenge el Festival de Bandes al Palau Reina Sofía

  • Va participar com a guanyadora de la primera secció del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat

El passat diumenge la Societat Musical de La Llosa de Ranes va tancar el Festival de Bandes celebrat a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía. La formació va participar en l’acte organitzat per “Culturarts” amb motiu de la celebració del dia de la Música Valenciana com a guanyadora de la primera secció del Certamen de Bandes de Música autonòmic celebrat el passat mes d’octubre 2014 al mateix auditori.

L’agrupació, dirigida pel seu nou mestre director natural d’Alfarrasí, Rafa García va interpretar el pasdoble Brisas de Mariola del mestre Francisco Esteve Pastor, el poema simfònic del mestre Bernardo Adam Ferrero “Tierra Mítica”, la Marxa del Centenari del mestre Armando Blanquer i va tancar la seua actuació amb la interpretació de l’Himne Regional del mestre José Serrano.

Al voltant de 300 persones de la població amb un autobús i nombrosos cotxes particulars acompanyaren a la banda del seu poble i gaudiren una vegada més d’una gran actuació. Els músics, que han fet un gran treball en els darrers mesos per preparar el festival, destacaven les grans sensacions viscudes al tocar, ara sense tanta tensió, en un lloc tan especial i que tan bon records els donava per les sensacions viscudes el passat mes d’octubre al certamen.

El mestre director va felicitar als músics per la seua actuació, després del gran treball es trobava “molt satisfet per la gran interpretació realitzada”. El president es va trobar molt orgullós de la formació i del mestre director. S’encetava el diumenge una nova etapa artística en la Societat.