La Socarrada crea el nou concepte gastronòmic ‘de15en15’

La Socarrada acaba de presentar al públic una nova idea perquè els seus seguidors puguen acostar-se més a la seua cervesa gastronòmica. Es tracta de les menjades-maridatge “de15en15” que consisteix en que només 15 comensals per jornada podran gaudir d’un menjar exclusiu maridat amb la cervesa artesanal la Socarrada, premiada al maig de 2012 com una de les millors cerveses del món. Cada jornada es realitzarà en un emplaçament privilegiat i amb menús diferents en funció de la cuina que se sume a aquest projecte. El factor comú de tots els menús és que el seu maridatge encaixarà perfectament amb la cervesa de romer i mel.

La primera edició d’aquestes jornades es realitzarà el pròxim 16 de febrer en la torrassa privada del Castell de Xàtiva. Segons comenta Sergio Iborra, gerent de la Socarrada, “és per a nosaltres fonamental que els restaurants i emplaçaments seleccionats siguen exclusius perquè volem oferir a totes les persones que se sumen a aquestes jornades un valor afegit i, a més, a un preu competitiu”. De fet, el menú que va a oferir el restaurant Mirador del Castell de Xàtiva és de 30 euros per comensal inclosa una visita guiada al Castell.

La primera edició de “de15en15” és a Xàtiva però “la idea és traslladar-ho a la resta del territori nacional on ja tenim La Socarrada”, comenta Suñer, copropietari de la cervesa xativina. Les inscripcions ja estan obertes i les reserves s’adjudicaran per estricte ordre d’inscripció fins a esgotar places des del mur de Facebook de la Socarrada.

Aquesta iniciativa està sent coetània amb la construcció de la nova factoria que la Socarrada té previst obrir a l’abril d’enguany. A partir d’eixe moment el volum de producció es triplicarà per a poder arribar als mercats internacionals que ja han obert durant tot l’any 2012.