La Targeta Urbana de Xàtiva veu la llum

  • Començarà a expedir-se l’1 de novembre en 10 establiments

La targeta comercial urbana començarà a expedir-se des de l’1 de novembre. Així ho anunciava Miquel Lorente, regidor de Promoció Econòmica, i Roger Noguer, de Vic Comerç, en una roda de premsa celebrada aquesta setmana.

Concretament, la intenció és que abaste tres línies. En primer lloc, es vol que el fet de comprar al comerç de la ciutat implique descomptes, participació en sortejos, informació de campanyes… A més, suposarà una informació de valor per als propis comerciants per conèixer perfil de la seua clientela i poder dirigir les seues compres als proveïdors i tindre més èxit en les ventes, a més de tenir un contacte directe i regular amb els clients. Finalment, també serà beneficiosa per al propi Ajuntament ja que ajudarà a conèixer l’index de ventes en els diferents sectors de la ciutat i, així, poder millorar les campanyes municipals.

Tal i com ha indicat el propi Miquel Lorente la intenció és “seguir treballant en el programa Carrers del Mercat” que vam implementar des de Promoció Econòmica en l’inici de legislatura amb diferents línies d’intervenció, subvenció als comerços, dinamització i, ara, amb la targeta de fidelització que va a suposar un valor afegit al nostre comerç”.

Una vegada acabe el Nadal se sumaran nous establiments al projecte.

D’altra banda, el mercat de fresc de Sant Pere serà setmanal mentre que el del Raval es reconvertirà. Així ho ha anunciat Lorente després de comprovar els resultats en els primers dies de les seues obertures. Són dos barris amb característiques diferents el que obliga a ofertes diferents. El de Sant Pere obrirà cada dimecres.