La xativina Maria Gómez Merín guanya el Concurs de Joves Intèrprets de Rotglà i Corberà

S’han celebrat les audicions finals i lliurat els premis del Concurs de Joves Intèrprets de Rotglà i Corberà. El vent metall, en la modalitat B, fins a 13 anys, el guanyador va ser la trompa Mireia Járrega, d’Altuta; el segon premi va ser per a Sergi Antolín, trompa, del Pinós i el tercer premi per Natalia Gómez, trompeta, del Pinós. En la modalitat A, d’entre 14 i 16 anys, va guanyar Josep Gómez, trompeta, de Pego. El segon premi va ser per a Ricardo Ortiz, trombó, de Foios i el tercer premi va ser per Adrià Ortega, trompeta, de Sueca. En aquesta modalitat va ser finalista la trompeta de Navarrés Ana Caballero Argente.

En vent fusta els dos primers premis van recaure en dos flautistes en la modalitat B. La guanyadora va ser la xativina Maria Gómez Merín, jove músic de la Primitiva Setabense. El segon premi va ser per Inés Cantos, de Caudete, i el tercer premi per a Alejandro Galindo, saxo, de Cullera.

A la modalitat A el triomf va ser per Reynaldo Rojas, saxo, de Caudete; el segon premi va recaure en Sira Pellicer, saxo, de Daimús, i el tercer per a Carmen Tomás, oboè, de Guadassuar. Víctor Agustí Ramírez, saxo, de Llanera de Ranes, va ser finalista.

El primer premi de la modalitat A està dotat amb 500 € i el de la modalitat B amb 400 € en un val per canviar a Sanganxa, botiga especialitzada en instruments musicals.