La xativina Paula García obté el segon lloc als Premis Sambori

Amb tan sol 9 anys, la xativina Paula García està destacant aquestes setmanes per aconseguir diversos reconeixements tant a nivell escolar com a esportiu. Aquesta estudiant de 4t d’ESO del Jacinto Castañeda es va alçar amb la segona plaça dels Premis Sambori de relats, a nivell de Comunitat, a més de proclamar-se campiona d’Espanya de gimnàstica aeròbica en la seua modalitat.

El passat dissabte és van lliurar els Premis Sambori 2013 a la Universitat d’Alacant, amb quina obra aconseguires aquesta segona posició?sambori 2013 170

És deia “Açò sí que és perdre el cap” i tractava d’una olla de caboteta redona que perdia la seua caboteta.

Supose que molt contenta pel reconeixement.

Sí, estic molt contenta per haver-ho aconseguit perquè em feia molta il·lusió.

Quin ha sigut el premi que has rebut?

Em van donar un violí i un lot de llibres. M’agrada molt la música, encara que actualment toque el saxo, i també m’agrada molt llegir, per la qual cosa estic molt contenta per aquests regals.

Per què vas participar en els Premis Sambori?

Vaig decidir presentar-me perquè des de sempre m’ha agradat molt escriure i era una oportunitat per a presentar una història. No pensava en guanyar, solament em vaig presentar perquè em diverteix.

De cara al futur, t’agradaria seguir presentant-te a més concursos literaris?

Estic contenta amb aquest segon premi però m’agradaria en un futur poder participar en més concursos i poder arribar guanyar-los.

A més, també has sigut campiona de gimnàstica aeròbica a nivell nacional.sambori 2013 190

Sí, va ser en un campionat que es va celebrar a Saragossa i que consistia en ballar. Són proves individuals en les quals vaig participar contra altres deu xiquetes.

Quant de temps portes practicant-ho?

Porte un any fent aquest esport. Entrene molt i ho compagine molt bé amb els estudis. M’agrada i espere poder seguir fent-ho molt de temps.

Des de L’Informador et donem l’enhorabona i esperem que seguisques amb aquests èxits.