La xativina Reis Gallego, candidata en les primàries de Compromís

  • Gallego és diplomada en educació musical i llicenciada en psicopedagogia, i actualment treballa a una escola de Castelló

Compromís celebra aquesta setmana les seves primàries per a les Europees. Reis Gallego, veïna de Xàtiva i militant de Compromís per Xàtiva, ha aconseguit els avals necessaris per ser una de les candidates a les què es podrà votar en les primàries de Compromís que confeccionaran la llista de la coalició valencianista, d’esquerres i ecologista per a les pròximes eleccions del 25 de maig al Parlament Europeu.

10001569_492830914154822_820425033_nGallego és diplomada en educació musical i llicenciada en psicopedagogia, i actualment treballa a una escola de Castelló.

En el si de les joventuts de Compromís, és la persona que s’encarrega de coordinar l’àmbit europeu i internacional, un fet que li ha servit per conèixer millor altres territoris i fer contactes amb gent de tot Europa i Àfrica, així com aprendre sobre la política, activisme i participació en altres països.

Destacar la seua participació en els dos partits celebrats de joves en política organitzat per CEAS (coordinadora estatal d’ organitzacions solidàries amb el poble sahrauí) en els campaments de refugiats d’Algèria per cap d’any (2012-2013). També ha estat la persona que ha dirigit el treball perquè el BLOC JOVE entre dins de l’assemblea de la EFAY (European Free Alliance Youth), organització juvenil del partit europeu ALE ( Aliança Lliure Europea ) des d’on s’obre tot un ventall nou de participació d’aquesta organització en el marc europeu.