La XI edició de la Fira Tradicional de Sant Pasqual arriba al Genovés

  • Es vol mostrar a tots els visitants el patrimoni cultural local i els productes i tradicions

Amb motiu de la celebració de les festes de Sant Pasqual, l’Ajuntament del Genovés i ANCAR Eventos, amb el patrocini del Patronat de Turisme, organitzen aquest cap de setmana l’onzena edició de la Fira Tradicional amb la finalitat de mostrar a tots els visitants el patrimoni cultural local i els productes i tradicions.

Al recinte de la fira podrem gaudir d’una mostra d’antics oficis i artesania, tastar els productes del camp, la gastronomia de la comarca, la música i les danses del poble i com no, el nostre esport autòcton, la Pilota Valenciana. La música tradicional, la decoració i l’animació de carrer ens traslladaran a com era la vida del poble valencià de principis de segle XX.

A més, s’ha preparat un complet programa d’activitats a multitud d’actes per a tots els públics. Cal destacar que hui, a partir de les 22.30 hores, tindrà lloc el “Bolorock” amb les actuacions d’Atzembla, Sva-ters i Seguirem, tots ells d’entrada lliure.

En paraules al nostre setmanari, l’alcalde Pere Revert destacava que “en cada edició anem incorporant alguna millora o algun xicotet canvi, com per exemple enguany que tindrem la participació de l’Escola de Formació La Font amb una exhibició i, d’altra banda, tindrem una mostra de menjars àrabs de la mà dels immigrants que hi ha als pobles”.

Per al primer edil, “els visitants  que ens acompanyen el proper 19 i 20 de maig trobaran, sobre tot, una Fira tradicional, cultural i participativa. Hi haurà activitats per als xiquets, paradetes d’associacions locals, paradetes d’oficis artesans valencians… En definitiva, activitats per a tots els públics, des d’actes per als més menuts, fins a albaes, dansades…”. Una proposta diferent per gaudir aquest cap de setmana.