La XII edició de la Fira Tradicional de Sant Pasqual arriba al Genovés

  • Es vol mostrar a tots els visitants el patrimoni cultural local i els productes i tradicions

Amb motiu de la celebració de les festes de Sant Pasqual, l’Ajuntament del Genovés i ANCAR Events, amb el patrocini del Patronat de Turisme, organitzen aquest cap de setmana la dotzena edició de la Fira Tradicional amb la finalitat de mostrar a tots els visitants el patrimoni cultural local i els productes i tradicions.

Al recinte de la fira podrem gaudir d’una mostra d’antics oficis i artesania, tastar els productes del camp, la gastronomia de la comarca, la música i les danses del poble i com no, el nostre esport autòcton, la Pilota Valenciana. La música tradicional, la decoració i l’animació de carrer ens traslladaran a com era la vida del poble valencià de principis de segle XX.

A més, s’ha preparat un complet programa d’activitats a multitud d’actes per a tots els públics.

En paraules al nostre setmanari, l’alcalde Pere Revert destacava que “en cada edició anem incorporant alguna millora o algun xicotet canvi, com per exemple enguany hem canviat el muntatge de la fira per a intentar crear una gran plaça de poble amb un escenari en el que gaudirem de les actuacions de Dani Miquel i Pep Botifarra. A més també hem preparat una partida de pilota femenina que confiem que siga de gran interés”.

Per al primer edil, “els visitants  que ens acompanyen el proper 18 i 19 de maig trobaran, sobre tot, una Fira tradicional, cultural i participativa. Hi haurà activitats per als xiquets, paradetes d’associacions locals, paradetes d’oficis artesans valencians… En definitiva, activitats per a tots els públics, des d’actes per als més menuts, fins a albaes, dansades…”. Una proposta diferent per gaudir aquest cap de setmana.