La xiqueta ferida de gravetat evoluciona favorablement

La xiqueta de 5 anys ferida més greu en l’accident de l’autobús escolar ocorregut dimarts passat a Xàtiva evoluciona favorablement a l’Hospital La Fe de València, on està ingressada.

Aquesta menor de 5 anys va patir un colp al cap i a la cara i continua a l’Hospital la Fe de València per a realitzar-li una reconstrucció maxil·lofacial.

Així ho han assegurat fonts sanitàries, que han assenyalat que aquesta xiqueta és l’única hospitalitzada per l’accident, ja que la resta de ferits, quatre xiquetes d’entre 4 i 11 anys, la seua cuidadora i el conductor de l’autobús, van ser donats d’alta ahir i el mateix dia del sinistre.

L’accident es va produir cap a les huit del matí a la carretera que uneix Xàtiva amb la pedania de Torre de Lloris quan l’autobús que feia la seua ruta cap al col·legi Jacinto Castañeda va eixir de la via, va xocar contra un arbre, va saltar una sèquia i va topar finalment contra un altre arbre.

La Guàrdia Civil investiga si l’accident es va deure a una distracció del conductor o per creuar-se en la seua trajectòria un turisme que posteriorment s’hauria donat a la fuga.

Font: Agències