L’AECC de Xàtiva realitzarà diumenge una desfilada solidària de moda infantil

El proper diumenge 9 de juny, a les 19:30 hores tindrà lloc als Jardins Palasiet la Junta Local del Càncer de Xàtiva. Amb l’objectiu de recaptar fons a benefici de l’AECC es realitzarà una desfilada solidària de moda infantil.

La desfilada està dirigida per Rafa Tudela i presentaran l’acte Lissy Santamargarita i Pepe Mira.

Les entrades, (no numerades),  estan a la venda en la Casa de la Joventut, mitjançant un donatiu de 10 €.

Participaràn en la desfilada els següents comerços: Garbo, Roba de xiquets, El Rincón de Isabel, Somnis de Xiquets, Carrusel, Baby-Kids, Frambuesa, Petite Poupée, Peque’s, La Ardilla Pilla i Donyets. En Perruqueria i Estètica estarà Silvia Santos, Peluquería Toñi, Peluquería Charo, Teresa Albelda i Susana Estilista.

Per a poder organitzar este esdeveniment, hem comptat amb el patrocini de:

Shopping-Pro “Petroval”, “Promociones Ángel Díaz Donoso”, “www.sweetfruit.es”, “Imprenta Grau”, “SH Eventos”, “the Dubliners”, i, també amb l’ajuda inestimable de l’Excm. Ajuntament de Xàtiva, que ens ha oferit tots els mitjans necessaris per a poder dur a terme esta Desfilada.

És molt important ressaltar la gran il·lusió que tenen els 130 xiquets que van a participar en esta Desfilada benèfica,  que juntament amb els seus pares han fet possible este important esdeveniment.