L’AECC de Xàtiva rep una menció especial

  • Al 2014 s’ha incrementat la recaptació en 8.500 euros, arribant a la xifra de 29.500 euros

La Junta Local Contra el Càncer ha volgut agrair a tots els veïns  de Xàtiva la seua col·laboració i el suport rebut en totes les activitats realitzades al llarg de l’any 2014, any del 50 Aniversari, perquè en l’assemblea General Ordinària del passat diumenge, la ciutat de Xàtiva va obtenir una Menció Especial per haver incrementat en 8.500 euros el resultat de la campanya anterior.

Aquesta distinció es dona a aquelles Juntes Locals que, gràcies a la seua dedicació i el seu esforç en la captació de fons per als malalts oncològics i les seues famílies en la campanya de l’any 2014, han tret uns resultats econòmics dignes de menció.

En total, els beneficis ascendiren a 29.500 euros gràcies a dos activitats extraordinàries que se sumaren a les que venen realitzant-se habitualment: la cessió dels drets del llibre de Montserrat Pons “El Hospital donde llovían flores” i la Cursa de la dona, amb la participació de més de 2.000 persones.

“És el nostre desig fer públic este agraïment, extensible a totes les persones que d’una manera o altra s’han implicat en les diferents activitats, contribuint així a disminuir l’impacte d’aquesta malaltia i ajudar a les famílies. Vaja des d’ací el nostre reconeixement i la nostra gratitud a tots els ciutadans de Xàtiva així com a l’Ajuntament i a tots els mitjans de comunicació”, afirmava Carmen Momparler, presidenta de l’AECC.