L’Ajuntament de Canals demana “tranquil·litat” davant els cinc nous positius que s’han detectat al municipi

  • Vallada confirma un brot a la localitat amb sis positius

ous casos positius per COVID-19 els últims dies a la localitat, l’Ajuntament de Canals emetia dijous un comunicat per traslladar un missatge de “tranquil·litat”, a més de fer una crida “a la responsabilitat i la prudència”.

Segons confirmen les autoritats sanitàries a hores d’ara es treballa en el rastreig dels contactes per tal de controlar la situació. “Insistim en la importància de prendre totes les mesures de protecció: mascareta, distància de seguretat i higiene”, afirmen des de l’Ajuntament.

La brigada d’obres i la Policia Local està revisant i tornant a col·laborar amb els propietaris i propietàries de bars i restaurants amb terrassa per complir amb la normativa, amb la mesura i marcatge de les taules. La mateixa Policia ha intensificat també la vigilància per a exigir l’ús de la mascareta.

Des del Consistori canalí demanen als veïns i veïnes “evitar les notícies falses i la rumorologia que pot afectar a negocis del poble”.

 

Sis positius a Vallada

L’Ajuntament de Vallada també ha confirmat l’existència d’un brot de COVID-19 en la localitat. Segons han informat en un comunicat, el darrer divendres 24 de juliol va aparéixer el primer cas positiu. De manera urgent, l’endemà es van fer les proves PCR a tots els contactes directes d’aquest primer contagi. El dimarts es va confirmar l’existència de sis positius en aquest grup. El dimecres es va realitzar proves als contactes directes de tots els contagiats, estant a l’espera dels resultats.

Tots els afectats fins a aquest moment pertanyen a un grup concret, amb contacte directe amb el primer cas aparegut.

Des de l’Ajuntament es demana el compliment de les normes d’higiene i seguretat establides així com la privacitat per a les persones que hagen de fer-se la prova PCR siguen o no positius.