Canals prepara la iniciativa “Viu l’Estiu Jove”

  • Aquesta proposta torna enguany amb una gran varietat d’activitats per als joves de totes les edats

Viu l’Estiu Jove, una proposta que engloba diferents iniciatives que es duran a terme els propers mesos de juny, juliol i agost, torna un any més a Canals amb una gran varietat d’activitats per als joves de totes les edats.

En primer lloc, l’Escoleta d’Estiu començarà un nou curs el 2 de juliol amb l’objectiu d’ajudar a les famílies dels xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys en la conciliació amb la vida laboral. Com és costum, junt amb l’Escoleta d’Estiu també arriba el #LoveCanals, que ofereix als joves d’entre 13 i 17 anys nombroses activitats amb les quals gaudir durant els dies d’estiu.

Les eixides als campaments també formen part de Viu l’Estiu Jove. Per una part, l’Ajuntament de Canals organitza, junt amb l’IVAJ i els Ajuntaments de Xàtiva, Moixent i l’Alcúdia de Crespins, una Escapada Jove a Alcossebre per a juliol amb moltes activitats en plena naturalesa. Per altra part, el Campament Juvenil destinat a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys torna a oferir l’oportunitat d’experimentar la convivència amb altres joves durant tota una setmana en agost.

Els més menuts també podran gaudir de Viu l’Estiu Jove a Canals. La Biblioteca Infantil de la Casa de Cultura ‘Ca Don José’ acollirà els dijous de juny un contacontes, i els dimecres de juliol i agost una animació lectora per a xiquets neolectors. Així mateix, amb la col·laboració dels Juniors Tau, l’Ajuntament portarà animació, música, jocs i tallers per a menuts i famílies cada divendres de juny a un parc diferent del poble. Finalment, la tradicional Nit del Farolet, organitzada per l’Associació de Col·laboradors de Canals Ràdio, se celebrarà el 26 de juliol a l’avinguda Vicente Ferri.

Per a Ricardo Requena, alcalde i regidor de Joventut de Canals, aquesta completa i variada oferta d’oci estival “és un propòsit de la regidoria per a potenciar el desenvolupament dels joves de totes les edats del poble, a través de diverses activitats que tenen en compte les seues demandes i els seus perfils”. A més, l’edil destaca la intenció de què “algunes de les activitats potencien les relacions paternofilials, participant conjuntament de les mateixes”.

Per a inscriure’s i obtenir més informació cal acudir a la Casa de Cultura Ca Don José.