L’Ajuntament de Canals presenta les Festes Sant Antoni Abat en el Centre de Turisme de València

  • El tècnic José Emilio Sancho va explicar tot el treball realitzat fins aconseguir aquest reconeixement

Amb motiu del reconeixement de les festes patronals com a Festes d’Interés Turístic Nacional, representants municipals han acudit aquesta setmana al Centre de Turisme de València (CdT) per fer la presentació d’aquestes festes.

En aquest acte van estar presents membres de la comissió de festes, de la corporació municipal i la Festera de Gràcia de 2018. A més, d’una manera especial, va estar present el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

José Emilio Sancho, tècnic de Turisme de l’Ajuntament de Canals, va ser el responsable d’explicar tot el treball realitzat fins aconseguir aquest reconeixement. Va assegurar que “durant tots aquests anys hem dedicat tots els esforços per promocionar i donar a conéixer la nostra festa”.

Tot seguit, Ricardo Requena, alcalde de Canals, va explicar que “el treball realitzat ha sigut molt ràpid i intens, però principalment allò que calia fer era recopilar tot el que hem fet sempre”. L’alcalde també destacava destacar la tasca i dedicació del consell de la fesa en el qual l’Ajuntament de Canals té plena confiança.

Per a concloure l’acte, el torn de paraula va ser per a Francesc Colomer, secretari Autonòmic de Turisme. Ell, amb estima pel patró Sant Antoni Abat perquè també és el seu, afirmava que Canals és un dels municipis que “treballa, lluita i aconsegueix tenir un guardó com el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Nacional que permet localitzar Canals en el mapa”. A més, també agraïa a tot el poble perquè any rere any s’ha custodiat la festa i perquè “amb el reconeixement es posa èmfasi en el que de veritat som”.

Després d’aquesta presentació a nivell autonòmic, l’Ajuntament realitzava una presentació per a tot el poble en la vesprada de dimecres en el Centre Cultural Papa Calixt III.