L’Ajuntament de Canals reactiva el polígon industrial ‘El Corcot’

L’Ajuntament de Canals, concretament la Regidoria d’Urbanisme encapçalada pel regidor Manu Sanchis, reprèn un projecte industrial que estava paralitzat des de 2007.

El regidor del àrea , Manu Sanchis afirmava que “davant la mancança de terreny industrial a Canals, és urgent crear-ne i per això des del departament es decidí de manera ferma el reactivar i a la vegada impulsar este projecte del Corcot”.

El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals ja ha enviat la documentació a la conselleria per a que aquesta done el vist i plau al projecte. A més el propi regidor de l’àrea explicava que “el promotor de l’obra, malgrat el temps transcorregut, encara esta interessat en dur endavant la construcció d’aquest polígon industrial”.

El projecte se suma al de l’adequació de les nau niu del polígon Les Moles, i segons continuava dient Sanchis “és la clara aposta d´este equip de govern de facilitar a l´empresariat terrenys a Canals perquè puguen invertir en el municipi i sobretot  crear llocs de treball”.