L’Ajuntament de Canals reparteix mascaretes per als menors de 14 anys

  • L’alcaldessa Mai Castells fa una crida a la responsabilitat de pares i mares perquè facen cas de les indicacions de les autoritats a l’hora d’eixir amb els seus fills i filles

L’Ajuntament de Canals reparteix 2.300 mascaretes entre els xiquets i les xiquetes del poble davant la possibilitat d’eixir al carrer.

Gràcies a un cens realitzat des del departament d’informàtica, la brigada municipal les entrega, des d’ahir diumenge, casa per casa. El repartiment ha començat pels carrers amb més densitat de població infantil.

Un total de 300 unitats provenen d’una donació desinteressada d’un veí de Canals, treballador de l’empresa Quimipapel de Muro d’Alcoi. Les altres 2.000 han estat adquirides per l’Ajuntament.

L’alcaldessa Mai Castells ha agraït a aquest veí la seua donació i també fer una crida a la responsabilitat de pares i mares perquè facen cas de indicacions de les autoritats a l’hora d’eixir amb els seus fills i filles. A més, convida als xiquets i xiquetes de Canals a gaudir dels carrers i les places del poble després d’estes sis setmanes de confinament.

Les mascaretes són ajustables però, si algun xiquet o xiqueta tinguera problemes per a dur-la, l’Ajuntament li faria arribar un altre model. En cas de no rebre-la abans del dimarts 28, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament.