L’Ajuntament de Canals s’interessa pel Molí Vell

  • Des de l’arribada del nou govern municipal s’ha mostrat interés en la recuperació per a la població d’aquest edifici

El passat diumenge 1 de setembre, el regidor de patrimoni Pere Martínez i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Canals Vicent Tornero, van visitar junt amb una àmplia representació de l’Associació Cultural La Pebrella els interiors del Molí Vell o de Ferri, un immoble situat en l’esquelet industrial de la difunta mercantil Rodrigo Sancho.

Des de l’arribada del nou govern municipal s’ha mostrat interés en la recuperació per a la població d’aquest edifici industrial que representa una part de la història del municipi.

Fonts municipals asseguraren que “coneixedors de les dificultats que comporta aquesta gestió, des del nou govern s’han anat fent xicotets passos que a poc a poc conduïsquen a la recuperació del que es considera un bé rellevant per al municipi”.

Un d’aquests passos, va ser la visita per poder fer-ne una valoració. Aquesta mateixa setmana s’ha celebrat una reunió entre representants de l’Ajuntament i els propietaris de l’edifici conegut com El Molí Vell. Un pas més cap a la recuperació.

Cal recordar que  la superfície del conjunt arquitectònic de l’immoble ocupa 4.436 m² del patrimoni històric i cultural del municipi.