L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha iniciat les obres del Centre de Dia

  • La finalització està prevista per al 21 d’octubre d’aquest mateix any

Després de la formalització del contracte d’obres per a la construcció del Centre de Dia fa unes setmanes, la Font de la Figuera ha tingut aquesta setmana la bona notícia de que la construcció acaba de donar inici. La maquinària ja està en ple funcionament des de dimecres en aquest espai la finalització del qual està prevista per al 21 d’octubre d’aquest mateix any.

La signatura del document que possibilitava a l’empresa constructora Víctor Tormo S.L. l’inici de les obres va ser signat fa unes setmanes. Per 1.181.121’44 euros, Víctor Tormo S.L. serà l’encarregada de donar forma al projecte “Solsticis i equinoccis”, el qual va ser el millor valorat d’entre 9 propostes presentades.

El projecte, pensat des de l’eficiència energètica, afavorirà l’entrada de llum, tenint en compte les diferents estacions de l’any i el flux de persones, aconseguint que la zona d’edifici destinada a l’usuari estiga tota a la mateixa planta, sense barreres arquitectòniques.

El Govern Municipal afirma sentir-se “il·lusionat amb aquest nou pas d’aquest gran projecte de la legislatura que finalitza en uns mesos”.

Es preveu que albergue 40 places a la Font de la Figuera. D’aquesta manera disposaran per fi d’un espai digne, pensat per al desenvolupament de les habilitats, en edats avançades, en un espai prou ampli i funcional. El lloc on estarà ubicat permetrà contemplar, a més, les immillorables vistes al Capurutxo, el campanar i l’ermita de Santa Bàrbara.

Fa algunes setmanes l’Ajuntament de la Font de la Figuera anunciava l’ingrés de 1.190.570’40 euros per part de la Diputació de València, els quals signifiquen el 90% de la subvenció per a la construcció del Centre de Dia.

“Seguirem treballant amb pas ferm i decidit perquè el poble tinga Centre de Dia a la fi de 2019, afrontant els possibles contratemps que puguen vindre, posant primer sempre l’interès general”, ha declarat l’alcalde, Vicent Muñoz.