L’Ajuntament de la Font de la Figuera preveu la construcció d’una nova pista de futbet

  • La inversió prevista superarà els 80.000 euros i preveu adequar l’espai del voltant

L’Ajuntament de la Font de la Figuera pressuposta la construcció de la nova pista de futbet que es situarà en els terrenys continus a la piscina municipal i coneguda popularment com la “pista de córrer”. Es tracta d’una inversió que inclou també l’adequació de l’espai del voltant de la pista així com la instal·lació d’il·luminació i cistelles de bàsquet fixes als laterals per fer entrenament o jocs.

La inversió per a la infraestructura esportiva demandada suposa 90.000 euros. “Aquesta setmana enviem la memòria a la Diputació perquè ens donen el vist i plau al projecte per poder licitar les obres i començar el més prompte possible perquè es puga gaudir d’un nou espai de lleure i esport, especialment per a la gent més jove”, afirmen des del Consistori.

Amb la nova pista de futbet, l’ajuntament segueix apostant per reforçar les dotacions esportives com a estratègia clara per la millora de la qualitat urbana del municipi i per seguir marcant la diferència de gestió política responsable, sostenible i de futur.

L’ajuntament ja va estudiar fa anys la ubicació d’aquestes noves pistes, després de que les antigues sobre la bassa de reg hagueren de clausurar-se per falta de seguretat dels pilars i el forjat, i del compromís previ d’altres terrenys pròxims a la zona esportiva, elegint esta nova ubicació per facilitar l’accés què comportarà portar la llum a l’espai i adequar la zona adjunta per a altres activitats o punt de trobada.